ACTUALITZEM PROGRAMACIÓ

La graella de la Ona de Sants-Montjuïc s’omple d’espais nous aquesta temporada. Quan la ràdio celebra els seus primers 25 anys, apostem fort per omplir la programació amb espais per totes les edats i tots els gustos.

D’aquí pocs dies torna el mon del jazz a la nostra sintonia, amb el programa “Saxofon”, de la mà d’en Ramon, un aficionat però especialista en aquesta música. Els dimarts de 18 a 19h, en directe.

Els dimecres acaben d’omplir-se, després de molt de temps amb un sol espai a les tardes, ara els dimecres estaran plens d’informació i musica.

De 17 a 18h, l’Encarna ens portarà els millors temes musicals del segle pasat, des de els Platters, passant per tot un recull musical que ens farà recordar grans moments. “Recordant musiques”


Com sempre continua de 18:30 a 20:30h, l’espai astrològic de Maria Antònia Herrejón, “En la era de acuario” i la seva consulta gratuïta del Tarot.

Seguidament, en pocs dies estrenarem el programa “Parlem-ne” on la Rosaura i la Lidia, ens faran un repàs cultural, als esdeveniments mes destacats de l’agenda de la nostra ciutat; serà de 20:30 a 21:30h.

I tancarem amb l’espai “Trancestor” de 21:30 a 22:30h, presentat per l’Isaac, que ens farà ballar amb la millor musica “trance” del moment, però sense deixar de banda els grans èxits de les discoteques dels anys 90.

Els dissabtes, també hem ampliat la nostra programació, on fa poques setmanes que es va estrenar de 20 a 21h, l’espai “Dia crític”, amb l’Albert i l’Eduard, que donarà un toc d’humor a la setmana i plantejaran reptes als nostres oïdors.



Amb aquestes novetats a la nostra sintonia, omplim la programació d’aquesta temporada, fins el mes de juny. Totes les tardes, podeu seguir la millor programació en directe i podeu participar-hi via telefònica o als mails dels espais.

Ona de Sants-Montjuïc, aposta per una programació variada, amb continguts que arriben a tots els públics, sense distinció de llengües, ni condicions.

La nostra ràdio es “políticament independent” i això ens permet continuar fent els que ens agrada sense haver de fer favors a ningú.

La importancia d’una programació feta per gent que s’estima el mitjà i que fa que els seus espais siguin una via de participació ciutadana, amb informació de proximitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programació d'estiu

Fonoteca de la Ona de Sants-Montjuïc

Es Nadal, també a l'Ona de Sants-Montjuïc