Un 20 de gener de 1985, al Ateneu Popular de Sants, va néixer de la ma d’un grup de gent amb moltes inquietuds, la primera ràdio local de Sants-Montjuïc. Amb uns mitjans insuficients, però amb molta voluntat de portar endavant un nou model de comunicació local, la emissora Ona Popular de Sants, va entrar a casa dels veïns del barri, a través de les seves ràdios. Amb membres fundadors, ara tan reconeguts com en José Corbacho, la ràdio de Sants-Montjuïc ha anat avançant durant aquest quart de segle.


Actualment funciona com única activitat del Ateneu Popular de Sants, però amb l’esperit de difondre la cultura i la informació del que passa més a prop, de esser un taller de ràdio, del que han sortit grans professionals.

Ens han deixat pel cami grans professionals i sobretot amics, als que hem d'agraïr de tot cor la seva ajuda i participació. Seran inoblidables.


Avui 25 anys després, la ràdio local continua oferint un espai de comunicació molt necessari, per omplir el buit que deixen les grans cadenes y empreses de comunicació; la proximitat, la participació ciutadana, i sobretot, el fet de que son voluntaris amb ganes de fer-se sentir.

Moltes Felicitats Ona de Sants-Montjuïc

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programació d'estiu

Fonoteca de la Ona de Sants-Montjuïc

Es Nadal, també a l'Ona de Sants-Montjuïc