Torna l'activitat del blog de la ràdio



Hem deixat enrere les festes de Nadal i reis, es moment de fer balanç i encarar el futur en un any que segurament serà dels més importants d’aquesta casa.

El Nadal d’enguany, s’ha vist una mica mes trist que d’altres. En primer lloc, el ex sotsdirector i antic soci de la nostra emissora ens va deixar el 12 de desembre. En Josep Planas, un home conegut al barri, que va iniciar-se en el mon de la comunicació, encetant a la Ona de Sants-Montjuïc, el seu espai dominical, “La Miranda”. La nostra ràdio, va tenir la oportunitat de gaudir de la seva presència durant un grapat d’anys i s’ha perdut un gran comunicador.

Però com molts pensem, el 2009, ha estat un any de mala sort en molts aspectes. Tan sols 2 dies desprès, el nostre amic i company Pere Ramos, també ens deixava orfes. En Pere, era una gran persona, un amic dels que pocs poden tenir la sort de tenir. El seu cor es va apagar el dia 14 de desembre, un cor molt gran, una persona plena de vida, de bons desitjos per tothom. La “família” que som a la Ona de Sants-Montjuïc, hem perdut un company, els que varem compartir amb ell més que la ràdio, hem perdut un “germà”. La marxa d’en Pere, serà un buit impossible d’omplir de nou.

La vida es a vegades massa injusta amb els que no s’ho mereixen, i encara més difícil per els que ens quedem.

El Nadal a Ona de Sants-Montjuïc, ha estat molt similar al d’altres anys, però amb una nova junta directiva. El mes d’octubre, va haver-hi eleccions per triar els caps visibles del Ateneu Popular de Sants i de la emissora. De moment els canvis no han suposat una revolució a la ràdio, i es vol continuar amb la gestió positiva que fins ara havia portat la direcció anterior. Potser amb una mica mes de temps i alguna millora de les relacions institucionals de la ràdio.
Com en anys passats, Ona de Sants-Montjuïc, va oferir una programació especial per els dies mes significatius, el 24, 25, 26 i 31 de desembre.
Un any més, la ràdio va oferir una selecció de nadales i la versió en castellà i adaptada per el grup Radioarte, del Conte de Nadal, de Charles Dickens.
El dia 26, es va fer un especial “Trucada Perduda”, del nostre company Manhoh i un especial “Ressons” d’en Jordi Andreu.
La nit del 31 de desembre i després de l’emissió de les tradicionals campanades de cap d’any, una selecció musical festiva, va ser el plat fort de l’acomiadament del 2009 i l’entrada al 2010.

I finalitzant aquesta crònica tan extensa, hem de destacar un any més, “La Maratona”, la 16a Recollida Solidària de Joguines.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programació d'estiu

Fonoteca de la Ona de Sants-Montjuïc

Es Nadal, també a l'Ona de Sants-Montjuïc